Overwatch 2 için yeni oynanabilir karakter geliyor: Lifeweaver

05.04.2023 18:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment, çevrimiçi odaklı rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2 için yeni karakter geleceğini duyurdu. Yeni karakter 11 Nisan'da 4. Sezon ile beraber oyunculara sunulacak. Ekip Lifeweaver karakterini gösteren yeni bir fragman da yayınladı.
 
Yeni karakter destek sınıfından olacak
 
 
 
Yeni karakter yeni sezon ile beraber geliyor. Destek sınıfına ait olan bu karakter için yayınlanan fragman açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor: "Overwatch 2'ye gelecek olan yeni destek kahramanı, biolight teknolojisini dünyaya tanıtıyor. Bu teknoloji dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için kullanılıyor. Bu teknoloji Lifeweaver karakterinin ellerinde hayat buluyor.
 
Lifeweaver teknoloji konusunda zeki ve meraklı bir maceracı olarak karşımıza çıkıyor. Takım arkadaşlarına siper olan ve hareket kabiliyetinden yararlanarak düşmanlardan kaçabilen bu karakter mücadelelerin dinamiğini değiştirecek türden." 
 
Overwatch 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Erken Erişim olarak mevcut. 
 
Overwatch 2 Lifeweaver karakter tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler