Overwatch 2'den Yeni Oynanış Görüntüleri

20.02.2021 14:45 Gazali Çetinkaya

Blizzard Entertainment, BlizzConline 2021 etkinliği açılış seremonisinde Diablo, Hearthstone, World of Warcraft ve Blizzard Arcade Koleksiyonu duyurularına odaklandı. Overwatch 2 açılış seremonisine dahil edilmedi ancak sunum sonrasında yayınlanan kamera arkası videosunda oyundan yeni bilgiler ve görüntüler paylaşıldı.
 
İki yeni harita duyuruldu.
 
Roma
 
 
 
New York
 
 
Bazı karakterlerin yenilenmiş görünümleri de gösterildi.
 
McCree
 
 
Pharah
 
 
Reaper
 
 
Widowmaker

 
Overwatch 2 yönetmeni Jeff Kaplan'ın belirttiğine göre "Overwatch 2'nin bir eklenti gibi değil, ilk oyunun gerçek bir devamı ve bir sonraki evrimi gibi hissettirmesini istiyoruz. Küçük bir parça değil, ilk oyuna bir genişletme değil. Overwatch 2 ilk oyunun yerine geçecek bir evrim ve bence bu gerçekten çok heyecan verici."
 
Overwatch 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için geliştiriliyor ve 2022'de çıkması bekleniyor.

PvP, PvE, karakterlerdeki değişiklikler, savaş sistemi, hikaye detayları, kahraman görevleri dahil pek çok detayı ve oynanış görüntüsünü aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 45 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler