PCS2 Avrupa Grup Aşaması 7 Ağustos’ta Başlıyor!

30.07.2020 22:47 Hamit Can Sayılgan

 
     PCS2 Bölgesel Açık Elemeleri'nin sonuçlanmasıyla birlikte PCS2 Avrupa etabı takımları ve grup aşaması takvimi Starladder tarafından açıklandı.
 
     7 Ağustos'tan itibaren, PCS2 Büyük Finalleri'nde yer almaya çalışacak takımlarının mücadelesini göreceğiz. Takımların paylaşacağı ödüllerin toplam değeri ise 200.000 Dolar olacak.  
 
     PCS1'deki güçlü performansları sayesinde, PCS2 Grup Aşaması’na gitmeye doğrudan hak kazanan 12 takıma ek olarak, 12 takım daha bölge elemeleri aracılığıyla lobideki yerlerini aldı.

     Batı Avrupa elemelerindeki mücadeleyi birinci sırada bitiren Entropiq takımına, WeAreWe, ADEPTS, Bystanders ve mForce.eShark’a katılacak. Doğu Avrupa'daki zirveye UNITY çıkmıştı, onu DIVAN, WinStreak ve BetterLuckNxTime takip edecek.

     Orta Doğu ve Afrika elemelerinden de tanıdığımız birçok yüz turnuvaya katılacak. Digital Athletics zirveye kazık çakmıştı, şimdi EtiGET Esports ve İstanbul Wildcats de turnuvadaki yerlerini alıyor.

PCS2 Grup Aşaması
 
     24 rakip takım 3 gruba ayrılacak, Grup Aşaması maçları 7-9 Ağustos ve 14-16 Ağustos tarihleri arasında her gün yerel saatle 19:00’da başlayacak. En iyi 16 takım, bu kez Avrupa şampiyonu olmak için canla başla mücadele ederek Büyük Finallere doğru ilerleyecek. Turnuva PUBG'nin resmi Twitch adresinden canlı olarak izlenebilecek.

A Grubu

• Team Liquid, Natus Vincere, Northern Lights, Redline, DIVAN, WeAreWe, Bystanders, mForce.eShark
 
B Grubu

• FaZe Clan, ENCE, Omaken Sports, Blaze Esports, UNITY, ADEPTS, ETiGET Esports, BetterLuckNxTime

C Grubu

• TSM, Raise Your Edge, Tornado Energy, With Potential, Entropiq, Digital Athletics, WinStreak, Istanbul Wildcats
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 6 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 19 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 21 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler