PC Gamer: Arkham City'nin PC Sürümü Daha İyi

Oyunun grafikleri konusunda kimsenin şikayetçi olacağını sanmıyorum
14.08.2011 11:24 Alkan Adakaner


     Batman: Arkham City bildiğiniz gibi Xbox 360 ve Playstation 3'ün yanı sıra PC için de hazırlanıyor. Şu ana kadar izlediğimiz videolara bakacak olursak (ki bu videolar konsol sürümlerine aitti) oyunun grafikleri gerçekten de harika olacak. Peki en iyi kaliteyi hangi platformda alacağız?
 
    Oyunun Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerini deneyen PC Gamer'a göre her iki sürüm karşılaştırıldığında konsol sürümünün kaplamaları PC sürümüne göre kötü görünüyor. Üstelik DirectX11 ve PhsX olmadan bile PC sürümü daha iyi görünüyormuş. (Bu arada PC Gamer'da oyunun PC sürümünün 3D desteğinin de olacağı onaylandı)
 
     Açıkçası derginin adının PC Gamer olması bile bizi şüpheye itmiyor değil, acaba gerçekten de tarafsız bakabildiler mi? Diğer otoritelerin de bu konudaki açıklamalarını gördükten sonra doğru bir kanıya varabileceğimiz inanıyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 73 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 18 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler