PC ve Konsol Oyuncuları EVE'de Bir Araya Geliyor

EVE Online en gelişmiş karakter yaratma sistemine sahip
27.03.2011 19:00 Gökhan Yılmaz

 
     EVE Online, uzun bir süredir PC oyuncuları tarafından derin bir simülasyon / RPG olarak oynanıyor. Bu uzay temalı MMO'nun başarısının ardında yapımcı firma olan CCP yatıyor. Firmanın İzlanda'da düzenlediği etkinlikte, CEO'su Hilmal Pétursson, EVE Online'ın uzun dönemde ulaşması beklenen durumunu gözler önüne serdi.
 
     CCP'nin oyunları arasında PC ve Mac için geliştirilen EVE Online'dan başka, DUST 514 isimli ve sadece konsollar için geliştirilen bir MMOFPS bulunuyor. İşte bu noktada A Future Vision isimli video devreye giriyor ve bir tarafta konsollar için geliştirilen FPS oyunu, diğer tarafta PC için piyasada bulunan uzay simülasyonunun birleştiği bir evren ortaya çıkıyor.  Konsollarla PC'nin şimdiye dek olmadığı kadar iç içe olduğu bir oynanışla ve bir o kadar da ilgi çekici konseptle karşı karşıyayız. Pétursson, videodakilerin çılgınca geldiğini kabul ediyor ve bunları oyuncuların desteği ile gerçekleştirebileceklerini belirtiyor.
 
     Videoda ne olduğuna kısa bir açıklama getirecek olursak; PC oyuncuları EVE Online'da devasa uzay gemileri ile MMO'larına devam ederlerken, saldıracakları gezegenlere askerleri yani konsol oyuncularının kontrol ettiği askerleri taşıyarak, onları savaşacakları alanlara bırakacaklar. Yukarıdan stratejik kararlar verilirken ve destek sağlanırken, konsol oyuncuları da amansız bir savaşın içerisinde galibiyet için mücadele edecekler. CCP'nin de belirttiği gibi "Verdiğiniz kararların her zaman bir etkisinin ve sonucunun olduğu bir gelecek".
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EVE Online Platformlar: PC Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler