PC'ye Özel Hard Reset'ten İlk Oynanış Videosu

Videoda kullanacağımız bir kaç silahı da görme şansını elde ediyoruz.
30.07.2011 20:59 Levent Polater

 
    Flying Wild Hog, bilim kurgu temalı FPS oyunları Hard Reset için yeni bir video yayınladılar. Duyuru videosunun aksine bu seferki videoda Hard Reset'in oyun içi görüntülerine de yer verilmiş.
 
     Yalnızca PC için yapılarak konsol sahiplerini üzen oyun için alınan bu karar daha çok Flying Wild Hod'un yeni bir stüdyo olması. Firmanın CEO'su Michal Szustak, Gamespot'a verdiği röportajda stüdyonun yalnızca PC platformunu tercih etmesinin yeni bir stüdyo olmalarında büyük rol oynadığını ve taze bir stüdyonun tek bir platforma oyun yapmasının daha kolay olacağını söyledi.
 
    Yeni videoya dönecek olursak stüdyonun Road Hog adlı oyun motorunun harika iş çıkardığını kendi adıma söylemem gerekiyor. Özellikle ışıklandırmalar çok etkileyici görünüyor.
 
   Hard Reset'in çıkışı Eylül olarak belirlenmiş. Yapım sürecine 2009'da başlanan oyunu 35 kişilik bir stüdyo geliştiriyor. Merakla bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hard Reset Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Flying Wild Hog Dağıtıcısı: Flying Wild Hog Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 9 Dk önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 46 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler