PES 2011'in Beta Kayıtları Başladı

11.08.2010 22:46 Samet Konuksal


 
     Konami, Pro Evolution Soccer 2011'in Master Lig modunun multiplayeri için yapılacak olan beta testin kayıtlarını başlattı.
 
     Şimdilik sadece Xbox 360 ve PS3 platformlarında yapılacak olan betanın, ilerleyen günlerde diğer platformlar için de yapılması bekleniyor. Beta kayıtlarında Konami, Xbox kullanıcılarına XBL Gold üyelik şartı koşarken, PS3 kullanıcıları için bir şart koymamış.
 
     Sitesindeki sayaça göre 16 Ağustos'da başlayacak olan PES 2011'in multiplayer betasına katılmak için gereken kayıtı buraya tıklayarak yapabilirsiniz. Futbol oyunu denince akla ilk gelen serilerden biri olan PES serisinin yeni oyununun çıkış tarihi ise henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler