PES 2013'ün Çıkış Tarihi Açıklandı!

06.09.2012 14:24 Samet Konuksal


   Oyun dünyasında dur durak bilmeyen futbol çekişmesi, oyunların çıkış tarihine de yansımış gözüküyor. Bu sene hedeflerini bir adım ileriye taşıyan Konami, Pro Evolution Soccer 2013'ün çıkış tarihini açıkladı!
 
   Yapılan açıklamaya göre PES 2013, PC, PS3 ve X360 platformunda rakibinden tam bir hafta önce sahaya inecek. Duyuruda belirtilenlere göre oyun, bu üç platform adına 21 Eylül tarihiyle satışa sunulacak. Bildiğiniz üzere FIFA 13'ün çıkış tarihi 28 Eylül olarak açıklanmıştı.
 
    Çıkış tarihinin haricinde Konami, oyunun ön sipariş ekstralarını da detaylandırdı. Belirtilenlere göre oyunu ön sipariş ile satın alırsanız UEFA Şampiyonlar Ligi temalı özel bir metalik kapağın haricinde yine ŞL temalı bir DLC'ye erişebileceksiniz. Bu DLC, unutulmaz Şampiyonlar Ligi finallerinde kullanılan futbol toplarını oyuna ekleyecek. 
 
Oyunun Wii, Nintendo 3DS ve PSP çıkış tarihleri henüz belli değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2013 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler