PE: 3rd Birthday'den 5dk'lık Tanıtım Videosu

01.10.2010 12:12 Ersin Kılıç


 
     Aya Brea'nın PSP için çıkacak olan macerası Parasite Eve: 3rd Birthday için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Beş dakikadan uzun süren bu tanıtım videosu, oyunun Tokyo Game Show 2010'da kapalı kapılar arkasında gösterilen tanıtım videosu oluyor.
 
     Videoda oyunun daha önceki videolarında da gösterilen bir çok sahneye yer verilmiş. Bunun dışında bazı ara sahnelerin de gözüktüğü video da yeni oynanış dinamiklerini de görüyoruz. Örneğin Aya sabit bir makineliyi kullanabilecek. Hatta helikopter kullandığımız bir bölüm bile videoda gözüküyor.
 
      22 Aralık'ta Japonya'da, 2011 yılında ise batı çıkışını yapacak olan oyunun bu tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Parasite Eve: The 3rd Birthday Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 56 Dk önce Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 2 Saat önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 3 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 3 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler