PS4, Orta Doğu'da Aralık Ayında Çıkacak

26.09.2013 14:31 Samet Konuksal


    Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4'ün çıkışı Avrupa'da 29 Kasım olarak açıklanmıştı. 15 Kasım'da da Amerika için duyurulan konsolun çıkışı, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelerde ertelenmişti. PlayStation Orta Doğu yöneticileri, konsolun o bölgedeki çıkışıyla ilgili net bir bilgi paylaştı.
 
    Yapılan açıklamalara göre PlayStation 4, 13 Aralık 2013 tarihinde Orta Doğu ülkelerinde çıkacak. Konsol, yaklaşık olarak 462 dolara denk gelen bir fiyatla piyasaya sunulacak.
 
    Bildiğiniz üzere PS4'ün ülkemizdeki çıkış tarihi ve çıkış fiyatı halen net bir şekilde açıklanmadı. Orta Doğu için gelen bu açıklama Türkiye için de bir ipucu niteliği taşıyabilir mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler