PS4'ün Share Tuşu 11 Milyon Kez Kullanıldı

10.12.2013 16:38 Talha Aynacı

 
   PlayStation 4'ün yeni nesil için sunduğu önemli yeniliklerden birisi olan oynanış videolarını paylaşma ve canlı yayın yapma özellikleriyle ilgili önemli istatistik bilgileri yayınladı.

   Yapılan açıklamaya göre bugüne kadar 800.000'e yakın canlı yayın gerçekleştirilmiş durumda ve toplamda 7.1 milyon izleyici bu yayınları Twitch ve Ustream aracılığıyla izlemiş. PS4 üzerinden canlı yayın olarak sunulan oyun süresi ise 20 milyon!

   Ustream'e göre canlı yayınlar ortalama 31 dakika sürmüş. Twitch'in raporuna göreyse 15 Kasım tarihinden beri Twitch üzerinden yapılan yayınların % 10'u PS4 kanadından geliyor. PS4'ün "Share" menüsü ise 10.9 milyon kez kullanılmış. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler