PS5 Demo Alanları Mağazalarda Hazırlanmaya Başlandı; Güncelleme: Sony, PS5 ile İlgili Değil Diyor

21.07.2020 23:40 Gazali Çetinkaya

Güncelleme: IGN'e açıklama yapan Sony Interactive Entertainment sözcüsü demo alanlarının PlayStation 5 ile ilgili olmadığını belirtti. Neyle ilgili olduğunu söylemedi.
 
Orijinal Haber: Birleşik Krallık'taki perakende satış mağazaları PlayStation 5 için demo alanlarını kurmaya başladı. Oyuncular bu alanlara giderek PlayStation 5'i canlı olarak görme ve deneyimleme fırsatı yakalayacak.
 
Bu hazırlıklar yakında PlayStation 5'ten yeni haberler alacağımıza işaret olabilir. Sony Interactive Entertainment 11 Haziran'da düzenlenen PlayStation 5 sunumu ile ilgili olarak "Bu, PlayStation 5 haberleri serimizin bir parçası ve emin olun bu sunumdan sonra da sizinle paylaşacak daha çok haberimiz olacak." demişti.

PlayStation 5 noel döneminde piyasaya sürülecek. Net çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli değil. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 50 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler