PSN'e Özel "Under Siege" 2010 Yılında Çıkamadı

Under Siege bir PSN oyununa göre grafiksel olarak oldukça iyi duruyor
03.01.2011 19:07 Alkan Adakaner


    Playstation Network için özel olarak geliştirilen Under Siege adlı strateji oyunu 2010 yılında piyasaya çıkamadı. Oyunun geliştiricisi Seed Studio ise oyunun tamamlandığını açıkladı.
 
    Firmanın facebook hesabından yönetmen Filipe Pina'nın yaptığı açıklamada Under Siege'in inceleme kopyalarının bile otoriteler gönderildiği, sadece kalite kontrol konusundaki çalışmaların beklenenden biraz daha uzun sürdüğü belirtildi. 
 
    Bir PSN oyununa göre oldukça gelişmiş görünen ve Move desteği ile piyasaya çıkacak Under Siege, strateji oyunlarına ilgi duyanlar tarafından merakla beklenmesi gereken bir yapım.
 
     Ocak ayı içinde piyasaya çıkmasını beklediğimiz oyun umarız çok gecikmez.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Under Siege Platformlar: PS3 Geliştirici: Seed Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler