Under Siege'in Çıkış Tarihi Açıklandı

Oyunun görselleri oldukça iyi
18.04.2011 18:36 Alkan Adakaner


      Seed Studios tarafından Playstation 3'e özel olarak hazırlanan strateji oyunu Under Siege'in çıkış tarihi sonunda ortaya çıktı. Geliştirici stüdyo oyunu 27 Nisan'da Avrupa PSN'de, 3 Mayıs'ta ise Amerika PSN'de yayınlanacağını açıkladı.

     Daha önce 2010 yılında çıkarılması planlanan, ama ertelenen oyun gerçek zamanlı strateji deneyimini Move desteği ile başarılı bir şekilde sunma amacında. Grafikler olarak da bir PSN oyununa göre harika görünen oyun Amerika'da 20 dolardan, Avrupa'da ise 14 Euro'dan satılacak.

      Ortaçağ'ın fantezi dünyasında bir grup kahramanla (isimleri Eirik, Kari ve Asegir) düşman birliklerini alt etmeye çalışacağımız Under Siege'i bu türü sevenlerin yakından takip etmesinde yarar var. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Under Siege Platformlar: PS3 Geliştirici: Seed Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler