Under Siege Bu Ay Sonunda Piyasaya Çıkıyor

Under Siege'in görsel kalitesi bir PSN oyununa göre oldukça iyi görünüyor
09.12.2010 14:05 Alkan Adakaner


    Portekizli Seed Studios tarafından Playstation 3'e özel olarak hazırlanan ve PSN üzerinden satılacak olan gerçek zamanlı strateji oyunu (RTS) Under Siege'in Aralık ayı sonunda piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
    Henüz kesin bir tarih verilmese de Move desteğine de sahip olacak oyunun fiyatı 19.99 dolar olarak açıklandı. Oyunun oldukça uzun bir senaryo modunun olmasını bekliyoruz, ayrıca multiplayer modları da bizi uzun süre oyalayacak.
 
     Under Siege Youtube uploader ve level editör'ü de bulunduracak. Konsollarda RTS oyunlarını özleyenler için güzel bir oyun geliyor gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Under Siege Platformlar: PS3 Geliştirici: Seed Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler