PSP 2'nin Fiyatı Çok Yüksek Olmayacak

PSP 2'nin diğer cihazlara göre boyutu
27.01.2011 14:31 Gökhan Yılmaz

 
     Sony'den Next Generation Portable yani PSP 2'nin fiyatı ile ilgili ilk yorum geldi. Konsolun satın alınabilir bir fiyatla piyasaya çıkacağı belirtildi.
 
     Sony Avrupa'nın patronu Andrew House, bu sabah Tokyo'da yaptığı röportajda "Şu an için bir şey söyleyemem fakat NGP, taşınabilir konsol piyasasına uygun ve kabul edilebilir bir fiyat ile satışa sunulacak." şeklinde konuştu. Sony'nin NGP'den dolayı zarar yapacağı, fakat üretici firmaların bu kaybı yok etmeyi hedeflediği belirtiliyor.
 
     Diğer yandan PSP 2'nin oyunlarının diğer PlayStation'lar gibi mağazalarda ve PSN'de satılacağı duyuruldu. Konsolun PSN üzerinden büyük bir satış hedeflediği (3G bağlantısı bulunuyor) belirtiliyor. Ürünün mağazalarda yer alan oyunları ise Sony tarafından geliştirilen yeni bir Flash kart kullanacağı söyleniyor. Bu kartlar verileri, oyunların Save dosyalarından DLC'lerine kadar kendi üzerlerinde tutacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler