PSP 2'niz Nasıl Olsun İstersiniz?

14.10.2010 13:46 Levent Polater

 

 
    PSP 2 ile ilgili şu sıralar söylentiler yoğunlaştı. Bazı yapımcılar cihazın ellerinde olduğunu ve deneme şansı bulduklarını söylerlerken Sony'den henüz bu konuda onaylamama gelmemesi dolayısıyla duruma kesinlik kazandırmıyor.
 
    Ancak PSP 2'nin şu anda kesinlikle geliştirildiği söyleniyor ve Sony'nin çok yakın bir zamanda duyuruyu gerçekleştireceği düşünülüyor. Peki aletin özellikleri bir yana, tasarımı nasıl olmalı? 3DS'in DS'deki tasarımını bozmadığını görüyoruz. PSP 2 de PSP tasarımının üzerine mi gitmeli yoksa çok farklı bir konsept ile mi karşımıza çıkmalı?
 
    Siz kafanızdaki tasarımı düşünedururken bu arada PSP 2 ile ilgili sahte tasarım kataloğuna aşağıdan göz atıp ilham alabilirsiniz. Bazıları gerçek olamayacak kadar iyi duruyorlar. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler