PS Plus 2019 Ağustos Oyunu Sanılanlar Aslında EA Access'le İlgiliymiş

16.07.2019 09:21 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz günlerde sizlerle bir sızıntıyı paylaşmıştık. Bu sızıntıya göre PlayStation Plus'ın ağustos abonelerine sunacağı bazı oyunlar, bir hata yüzünden ortaya çıkmıştı.
 
Ancak habere yorum yapanlardan bazıları, bu yapımların gelecek ayın PlayStation Plus oyunlarının olmayacağı ve bunların EA Access'e geleceğini  söylemişti. Ve bu iddialarında haklı çıktılar...
 
EA Access abonelik hizmeti çok kısa bir süre içerisinde PlayStation 4 için geliyor. Resmi olarak hizmetin başlangıç tarihi 24 Temmuz. Son ortaya çıkan bilgilere göre ise PlayStation Store'da gözüken bazı 'ücretsiz' oyunlar EA Access ile bağlantılı.
 
Zaten PS4 için olan EA Access'in web sayfasına giderseniz EA Access'e abone olduğunuzda PS4'te ücretsiz oynayabileceğiniz oyunların bir listesini bulabilirsiniz. EA Access'in PS4 kütüphanesine buradan göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler