PS Store Açılana Dek Kombat Pass Herkese Açık

Ed Boon önderliğinde yapılan yeni Mortal Kombat, seride son zamanlarda çıkmış en iyi yapım olarak görülüyor.
21.05.2011 12:33 Levent Polater

 
 
    Warner Bros açıkladı: "Playstation Store tekrar açılana dek 'Kombat Pass' (Online Pass) seçeneği tüm oyuncular için açık olacak."
 
    Kombat Pass'ın EA'in artık her oyununa getirmeye özen gösterdiği Online Pass gibi işlediğini belirtelim. Yeni bir Mortal Kombat alanlar, kutunun içinde bulacakları Kombat Pass kodu sayesinde oyunun multiplayer seçeneklerine hiç zaman kaybetmeden akabiliyorlar. İkinci el alanların ise yeni Kombat Pass kodunu 9.99 dolara Playstation Store'dan elde etmekten başka seçenekleri bulunmuyor. Ancak Playstation Store'un hâlen kapalı olduğunu düşünürsek bu pozisyondaki oyuncuların el ve kollarının bağlı olduğunu söyleyebiliriz. Warner Bros. böylelikle ellerinde 2. el Mortal Kombat bulunan, Kombat Pass satın alamayan oyunculara bir güzellik yapıyor. Takdir edildi!
 
 
   Servisin bu Salı günü açılacağı belirtiliyor. En azından bu durumdakiler, bir kaç gün oyunu bedavaya online oynayabilecekler, daha ne duruyorsunuz, "Finish him!"
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler