PS Vita'nın Türkiye Lansmanından Bilgiler

24.02.2012 14:26 Ersin Kılıç


      Sony Türkiye bugün yaptığı lansman ile PS Vita'nın Türkiye çıkışı hakkında ve piyasa hakkında bazı açıklamalarda bulundu. 
 
     Bu açıklamalardan birini geçtiğimiz dakikalarda sizinle paylaşmış ve PS Vita'nın Türkiye'deki partnerinin Vodafone olduğunu belirtmiştik. Sony birçok ülkede yaptığı gibi Türkiye'de de Vita bağlantısını Vodafone ile gerçekleştirecek.
 
     Tabi ortaklık sadece bağlantı ile sınırlı olmayacak. Sony ve Vodafone'un ortaklığı ile Vodafone'dan da Vita satın alabileceksiniz. 1GB ve 3G paketi ile aylik 59TL, 4GB ve 3G paketi ile aylik 69TL olarak açıklanan fiyatlar için 24 aylık sözleşme yapmanız gerekiyor.
 
     Vita hakkındaki bu önemli açıklamalar dışında Türkiye oyun sektörü ile ilgili bazı bilgilere de yer verildi. Sony'nin açıklamalarına göre Türkiye'de 16 milyon oyuncu var ve bu oyunculardan 8 milyonu konsollarda oyun oynamayı severken bu oranın %75'ini erkekler oluşturuyor. lansmanda ayrıca Sony'nin Türkiye oyun pazarının %83'üne sahip olduğu da belirtilmiş.
 
     Son olarak PS Vita ve oyunları ile ilgili ilerleyen günlerde özel içeriklerle karşınızda olacağımızı da belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler