PS Vita'ya Özel Unit 13 için Yeni Görüntüler

Unit 13 türü sevenlerin ilgi göstereceği bir oyun olabilir
08.12.2011 10:47 Alkan Adakaner

       M.A.G ve Socom gibi önemli shooter oyunlarına imza atan Zipper Interactive'in Playstation Vita'ya özel olarak geliştirdiği TPS oyunu Unit 13'ün yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     9 farklı mekanda 36 görev boyunda birbirinden farklı özelliklere sahip 6 karakteri yönetebileceğimiz oyunun görseller Vita'nın çıkış oyunları ile karşılaştırınca fena durmuyor. Yine de Vita daha iyi görseller verebilecek bir cihaz.
 
      Eğer Socom serisini seviyorsanız muhtemelen Unit 13 sizin ilginizi çekecektir. Oyunun çıkış tarihi ise hala belirsiz. Yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Unit 13 Platformlar: VITA Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 9 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler