P.T.'nin Bir Sırrı Daha Çözüldü

16.12.2019 13:12 Özgür Eroğlu

 
 
Hideo Kojima'nın Silent Hill serisinin yeni oyunu için sunduğu demo P.T.'nin yeni bir sırrı daha çözülmüş oldu. Oynanabilir teaser olarak çıkan bu demo her ne kadar çok kısa bir oynanışa sahip olsa da içinde çok fazla detay ve sır bulunduruyordu. Bu sırlardan biri de oynadığımız karakterin kim olduğu.
 
Birinci şahıs bakış açısıyla oynadığımız oyunda, ayna olmasına rağmen suratımızı göremiyorduk. Karakterin modellenmemiş olduğunu düşündürtmüştü bu da bize. Ancak yayınlanan bir video ile görüyoruz ki oynadığımız karakter Norman Reedus'muş.
 
Oyunun sonunda da Norman Reedus'u görüyorduk ancak oynadığımız karakter olup olmadığını bilmiyorduk. Bu oyunu göremeyecek olmak gerçekten üzücü. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler