PUBG Battlegrounds Ücretsiz Oldu

11.01.2022 11:16 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayerUnknown's Battlegrounds olarak da bilinen PUBG Battlegrounds, PC'deki ilk battle royale oyunlarından biriydi. Yakın zamanda oyunun ücretsiz olacağı haberi geliştirici tarafından verildi ve artık PUBG herkes için oynaması için ücretsiz bir battle royale oyunu oldu.
 
Geliştirici ekip oyunun ücretsiz olması hakkında şunları belirtti: "Oyunu, oynaması ücretsiz yaparak topluluğumuzu daha da genişletmek, daha hızlı oyun içi eşleştirmesi yapmak ve daha fazla rakiple tanışma fırsatını sizlere sağlamak istiyoruz."
 
Oynaması ücretsiz modele geçişin yanı sıra PUBG Corporation, oyun için 15.2 güncellemesini yayınladı. 15.2 güncellemesi oyun içi performans iyileştirmelerinin yanı sıra yeni görünümleri oyunculara sunuyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/578080/PUBG_BATTLEGROUNDS/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler