Paper Beast 2020'nin İlk Çeyreğine Ertelendi

10.12.2019 18:04 Gazali Çetinkaya

 
Another World ve From Dust yaratıcısı Eric Chahi'nin önderliğinde Pixel Reef tarafından geliştirilen Paper Beast 2019'dan 2020'nın ilk çeyreğine ertelendi.

Oyun ilk olarak PlayStation VR için çıkacak. Daha sonra PlayStation 4 için PlayStation VR gerekmiyen bir versiyon da çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Büyük veriden doğmuş, yaşam taşıyan renkli bir ekosistemde gezinip sürükleyici ve şiirsel bir oyun deneyimiyle sanal keşif yolculuğuna çıkın.

Bir veri sunucusunun geniş belleğinin derinliklerinden bir ekosistem doğdu. Onlarca yıllık kayıp kod ve unutulmuş algoritmalar, internetin dehlizlerinde bir araya geldi ve orada küçük bir yaşam baloncuğu filizlendi.

Paper Beast'in alışık olduğunuzdan çok farklı yaşam formları barındıran bu benzersiz ve eğlenceli dünyası, PlayStation VR'ın gücüyle keşfetmeniz için sizi bekliyor. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paper Beast Platformlar: PS4 Geliştirici: Pixel Reef Dağıtıcısı: Pixel Reef Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler