Patcher: Halo Reach ve Galaxy 2 Konsol Sattırmaz

24.03.2010 11:34 Alkan Adakaner

           
  
     Tartışmalı analizleri ile bir çok oyuncunun nefretini de kazanmayı başaran oyun dünyasının Uwe Boll'u olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Wedbush Morgan analisti Michael Pachter yine ilginç bir açıklama yaptı.
 
     Patcher'a göre Nintendo'nun dev yapımları Super Mario Galaxy 2 veya Metroid Other M'in yanı sıra Microsoft'un Halo: Reach adlı oyunu konsol sattıramayacak.
 
     Wii'nin hardcore kitlesinin zaten bu konsola sahip olduğunu düşünen Patcher, bu nedenle bu oyunların konsol satışlarını arttıracağını düşünmüyormuş.
 
     Microsoft, Halo: Reach'i 2010'un en büyük oyunu olarak görürken Patcher'ın bu analizi yapması da ilginç.
 
      Analist, bu oyunların yanı sıra Playstation Move'u destekleyecek SOCOM'un da konsol sattıracak bir oyun olmadığını da söylüyor, açıkçası zaten kimse bu oyunun konsol sattırmasını beklemiyordu.
 
kaynak
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler