Perfect World'un Arc Platformu Türkçe Olarak Yayında

22.10.2014 15:11 Alkan Adakaner


   Perfect World, ücretsiz (free-to-play) oyunlarını Türkiye’deki oyuncu topluluğuna en sağlıklı şekilde ulaştırabilmek için önemli bir adım attı. Perfect World Europe, ücretsiz online oyunlara kolay erişim için tasarladığı Arc platformunun tamamen Türkçe yayına geçtiğini duyurdu.

   Perfect World’ün Arc için sıkı planları var. Ünlü oyun firması, Arc ile birlikte, sürekli gelişen oyun kataloğuna ve bu oyunların tüm özelliklerine sınırsız erişim sağlıyor. Firma, Arc’ın oyun tutkunları için ücretsiz çevrimiçi oyunlara kolaylıkla ulaşabilecekleri bir numaralı adres olması için çalışıyor. Oyuncular tek seferde global oturum açma özelliği sayesinde, her oyun için ayrıca oturum açma zahmetinden kurtuluyorlar ve Arc’taki tüm oyun içeriğine tek işlemle ulaşıyorlar.

   Platformun önemli özelliklerinden biri de iletişim kanalı olarak kullanılması. Oyunlarla ilgili önemli güncellemeler, haberler ve kampanyalar doğrudan oyuncuların Arc posta kutusuna düşüyor. Ek olarak, oyunculara oyun oynarken bile internette dolaşma, forumlara yazma, oyunlarla ilgili son haberleri okuma ve arkadaşlarıyla sohbet etme imkanı sağlanıyor.

    Neverwinter, Forsaken World, Blacklight: Retribution, Swordsman, Star Trek Online gibi oyunları bulabileceğiniz Arc platformu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve istemciyi indirmek için www.arcgames.com/tr adresini kullanabilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons & Dragons: Neverwinter Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Cryptic Studios Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler