Phoenix Point'in İkinci DLC'si Legacy of the Ancients Bu Ay Çıkacak

15.08.2020 01:30 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Snapshot Games, Phoenix Point'in ikinci indirilebilir içeriği Legacy of the Ancients'in bu ay içinde çıkış yapacağını doğruladı.

Net çıkış tarihi önümüzdeki hafta açıklanacak.

Season Pass'e dahil olacak veya tek olarak da satın alınabilecek. Oynamak için ana oyun gerekli.

İndirilebilir içerik hakkında:

Kendi mutant tehdidiyle yüzleşen eski bir insan uygarlığını keşfedin ve Phoenix Project'in hizmetinde bilgi ve araçlarını kullanın. Yeni birimler, yeni görev tipleri, yeni araştırmalar, yeni haritalar, yeni silahlar ve zırhlar ve acımasız bir mücadele.
 
Orijinal X-COM serisinin yaratıcısı Julian Gollop önderliğinde geliştirilen fütüristik sıra tabanlı strateji oyunu Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e de dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phoenix Point Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Snapshot Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler