Phoenix Point PC için Xbox Game Pass'e Eklendi

19.12.2019 16:33 Gazali Çetinkaya

 
Snapshot Games, Phoenix Point'in bugün itibarıyla PC için Xbox Game Pass'e eklendiğini ve Microsoft Store'da satışa sunulduğunu duyurdu.
 
PC için Xbox Game Pass aboneliği aylık 14,99 TL ve 100'den fazla PC oyununa erişim sağlıyor. Direkt olarak oyunu satın almak isteyenler için Microsoft Store'da 113,75 TL ve Epic Games Store'da 69,00 TL.
 
Oyunun Xbox Game Pass ve Microsoft Store versiyonları Base Edition. Geliştirici ekip Deluxe ve Ultra sürümlerini bu platformlarda henüz yayınlayamayacağını belirtti. Epic Games Store ile yapılan bir anlaşma ile alakalı bir durum gibi görünüyor.
 
Orijinal X-COM serisinin yaratıcısı Julian Gollop önderliğinde geliştirilen fütüristik sıra tabanlı strateji oyunu Phoenix Point şu anda Epic Games Store, Microsoft Store ve Xbox Game Pass üzerinde ulaşılabilir durumda.

Xbox One versiyonu 2020'nin ilk çeyreğinde ve PlayStation 4 versiyonu 2020'de daha sonraki bir tarihte çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phoenix Point Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Snapshot Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler