Phoenix Point'in İlk DLC'si Blood and Titanium Çıktı

07.03.2020 00:21 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Snapshot Games, fütüristik sıra tabanlı strateji oyunu Phoenix Point'in ilk indirilebilir içeriği Blood and Titanium'u yayınladı.
 
Ultra Edition ve Season Pass'e dahil. Epic Games Store'da tek olarak 8,20 TL.
 
İndirilebilir içerik biyonik güçlendiriciler, yeni bir yan ırk, yeni hikaye görevleri ile sinematikler ve yeni silahlar ile ekipmanlar ekliyor. 
 
Tanıtım yazısı:


Sibernetik büyütmelerle Phoenix Point ajanlarının gücünü ve çok yönlülüğünü arttırın. Askerleriniz için yeni yeteneklerin, yeni araştırma projelerinin ve taktiksel mücadeleye yeni yaklaşımların kilidini açın. Ancak dikkat edin: düşmanlar, takımınıza karşı koymak için sibernetiği de dahil edecekler.
 
Ayrıca ücretsiz bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme de başka bir yan ırk ve hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler getiriyor. 
 
Phoenix Point şu anda PC (Epic Games Store, Windows Store, Xbox Game Pass) üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox One versiyonu 2020'nin ilk çeyreğinde ve PlayStation 4 versiyonu 2020'de daha sonraki bir tarihte çıkacak.

İndirilebilir içeriğin çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Phoenix Point Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Snapshot Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler