Plants vs Zombies'in XBLA versiyonu Onaylandı

19.07.2010 17:02 Ersin Kılıç


 
     Basit ama eğlenceli oyunların son yıllardaki en önemli örneği olan Plants vs Zombies'in Xbox Live Arcade versiyonu onaylandı.
 
     Dün yaptığımız haberde Plants vs Zombies'in bazı achievements puanlarına yer vermiş ve oyunun co-op ile versus modlarından bahsederek oyunun Xbox 360 platformu için de çıkabileceğini belirtmiştik. Ortaya çıkan bu haber sonrası oyunun yapım ekibi olan PopCap, beklenen duyuruyu bugün gerçekleştirerek oyunun Xbox 360 versiyonunu doğruladı.
 
     Yedi farklı oyun modu, iki kişilik oynanış ve 12 Achievement puanı içerecek olan oyunda 21 adet mini oyunda yer alacak. Oyunun Xbox Live Arcade versiyonu için tam çıkış tarihi verilmedi fakat Eylül ayında çıkışını yapacağı belirtildi.
 
     Yeni oyun modları ile birlikte bu kapışma çok daha renkli bir hal alacağa benziyor.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Plants vs Zombies Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: PopCap Games Dağıtıcısı: PopCap Games Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler