PlayStation 3'ün Hackeri GeoHot Artık Google'ın Güvenliğinden Sorumlu

17.07.2014 13:06 Talha Aynacı

 
     iPhone'u çözmesi, PlayStation 3'ü jailbreak ile tanıştırması ve son olarak Google Chrome'da yer alan bir hatayı gün yüzüne çıkararak 150.000$ kazanmasıyla tanınan George Hotz, Google'ın Project Zero isimli projesinde rol oynayacak. Her ne kadar Google resmi olarak bir duyuru yapmasa da Ars Technica ve Wired gibi önemli kaynaklar bu hareketi doğruladı.

Google'dan Chris Evans tarafından yapılan açıklamaya göre herhangi bir hata veya açık yüzünden internette korkarak gezen insanları rahatlatacak bir proje üzerinde çalıştıklarını bildirdi.
 
GeoHotz'un PS3'ü hacklemesinin ardından Sony tarafından 2011 yılında dava edilmiş ve daha sonra taraflar aralarında anlaşarak Sony ürünlerinin teknolojik güvenliğini aşacak çalışmalar yapılmaması üzerine dava noktalanmıştı. Hotz daha önce Facebook için de çalışmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 3 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 3 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 4 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 5 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler