PlayStation 5 Sunumunun Yeni Tarihi 11 Haziran

08.06.2020 19:29 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment, "PlayStation 5 Oyunun Geleceği" sunumunun 11 Haziran Perşembe Türkiye saati ile 23:00'da düzenleneceğini duyurdu. YouTube, Twitch ve PlayStation.com üzerinden izlenebilecek.

Sunumun normalde 4 Haziran'da düzenlenmesi planlanıyordu fakat Black Lives Matter protestolarını desteklemek adına ertelendi.

Bir saatten biraz uzun olacak sunumda PlayStation 5 çıktıktan sonra oynayacağımız oyunlara ilk bakış atma fırsatı yakalayacağız. Önceden kaydedilmiş sunum 1080p 30fps olarak yayınlanacak. Yeni 3D ses teknolojisini anlamak için kulaklıkla dinlenmesi öneriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler