PlayStation Blog Yılın En İyilerini Seçiyor

10.12.2019 01:46 Özgür Eroğlu

 
2019 bitmek üzereyken yılın en iyi yapımları seçimleri devam ediyor. Bu seferki seçimler PlayStation Blog tarafından yapılıyor.
 
En iyi çok oyunculu oyun, en iyi grafikli oyun, en iyi müzik, en iyi stüdyo gibi 17 farklı dal için bir anket yapılıyor. Sizler de herhangi bir şekilde üye girişi yapmadan size göre yılın en iyilerini seçebilirsiniz.
 
Anket 15 Aralık'a kadar sürecek. Eğer seçenekleri beğenmezseniz Other (Diğer) seçeneğinden kendiniz için bir seçenek de ekleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak anketin olduğu sayfaya ulaşabilirsiniz.
 
Biz de sizlere şunu soralım. Bu sene sizlere "İyi ki oyuncuyum." dedirten oyun var mıydı, hangisiydi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler