PlayStation Brezilya Twitter Hesabı Overwatch 2'nin Bu Yıl Çıkacağını Söylüyor

08.01.2020 18:46 Gazali Çetinkaya

 
 
Blizzard Entertainment'ın çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Overwatch'ın devam oyunu Overwatch 2 bu yıl içinde çıkabilir.

PlayStation Brezilya resmi twitter hesabı, oyunun 2020'de çıkacağına yönelik bir tweet attı. Tweet daha sonra kaldırıldı.
 
Overwatch 2 her ne kadar duyurulduğu Blizzon 2019 etkinliğinde oynanabilir olsa da Blizzard Entertainment oyun yönetmeni ve başkan yardımcısı Jeff Kaplan oyunun çıkış tarihinin pek yakın olmadığını işaret etmişti.
 
PC Gamer'a konuşan Jeff Kaplan "Bilmiyorum. Hiç bir fikrim yok. Şu anda tek önemsediğimiz şey oyunu harika yapmak. Aklımızda bir çıkış tarihi yok." dedi. 
 
Overwatch 2 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyuruldu. Oyunun ilk detaylarına ve fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler