PlayStation Plus Aralık 2022 Oyunları Açıklandı

01.12.2022 11:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından oyunculara sunulan abonelik hizmeti PlayStation Plus'ıa Aralık ayı içerisinde eklenecek oyunlar açıklandı. PS Plus Essential aboneleri için ücretsiz olarak sunulacak bu oyunlar 6 Aralık'tan 2 Ocak'a kadar mevcut olacak.
 
PlayStation Plus Aralık ayı oyunları
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde bu oyunlar Eylül 2021'den bu yana neredeyse her ay PS Plus oyunlarını doğru bir şekilde sızdıran Dealabs kullanıcısı billbil-kun tarafından sızdırıldı. Şimdi ise bu sızıntı resmi olarak onaylanmış oldu.
 
İşte oyunlar: 
 
- Biomutant (PS5, PS4)
- Divine Knockout Founder’s Edition (PS5, PS4)
- Mass Effect Legendary Edition (PS4) 
 
Aralık ayı içerisinde PlayStation Plus Ekstra ve Premium Oyun Kataloğu'na eklenecek olan diğer oyunlar ilerleyen günlerde açıklanacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler