Pokemon Legends: Arceus için Yeni Detaylar Paylaşıldı

19.08.2021 10:10 Mehmet Tandoğan

 
 
The Pokemon Company ve geliştirici Game Freak, Pokemon Legends: Arceus'un bölgesini, hikayesini, Pokemonlarını ve daha fazlasını detaylandıran bilgiler ve bir fragman yayınladı. 
 
Pokemon Legends: Arceus, oyuncuları Sinnoh bölgesinde bir maceraya çıkarıyor. Yıllar önce bu topraklara Hisui bölgesi deniyordu ve insanlar ile Pokemon'un yakın bir uyum içinde yaşaması çok ender görülen olaylardan biriydi.
 
Keşif Ekibinin bir üyesi olarak oyuncular, operasyon üssü olarak hizmet veren ve hareketli bir yerleşim yeri olan Jubilife Köyü'nü ziyaret edecek. Bir görev aldıktan sonra oyuncular, köyden çıkarak Hisui bölgesinin çeşitli bölgelerinden birini incelemek için yola çıkacak. Oyuncular, macera sona erdikten sonra bir sonraki göreve hazırlanmak için Jubilife Köyü'ne geri dönecek.
 
Oyuncular, Pokedex'i tamamlamaya ve Keşif Ekibinin bir üyesi olarak rütbe atlamaya çalışacak. Bu yolda ilginç karakterlerle tanışacak ve Hisui bölgesinde yaşayan benzersiz Pokemonlar ile karşılaşacak. 
 
Pokemon Legends: Arceus, dünya çapında 28 Ocak 2022'de Switch için çıkacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Legends: Arceus Platformlar: Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: The Pokemon Company Tür: RPG Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler