Pokemon Snap, 24 Haziran'da Nintendo Switch Online'a Geliyor

19.06.2022 14:16 Mehmet Tandoğan

 
 
HAL Laboratory tarafından ilk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen Pokemon Snap, 24 Haziran'da Nintendo Switch Online platformuna geliyor. Nintendo Switch Online, Switch konsollarına özel olarak sunulan abonelik hizmeti.
 
Pokemon Snap'te Profesör sizden Pokemon Adası'nın Vahşi Pokemon'larını yakalamanızı isteyecek. ZERO-ONE adlı aracınızla Adayı turlayacak ve Pokémon'ların doğal ortamlarında fotoğraflarını çekeceksiniz.
 
Vahşi Pokemonlar genellikle kameradan uzaklaşır. BOnları açığa çıkarmak için özel eşyalar kullanmanız gerekir. Profesörün Pokemon Raporunu hazırlaması için yalnızca en kaliteli fotoğraflara ihtiyacı var. Dolayısıyla en iyi fotoğrafları çekmeniz gerekecek. Adada birçok farklı Pokemon türü yaşıyor.
 
Bu oyunda Pokemon Adası'nın kumsallarını, gizemli mağaralarını, kızgın bir yanardağını ve daha birçok ortamını keşfedeceksiniz! 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler