Pokemon Sun & Moon'un Dağıtım Sayısı 10 Milyondan Fazla

17.11.2016 12:52 Gazali Çetinkaya

   
 
   Pokemon Sun & Moon, 18 Kasım tarihinde Kuzey Amerika bölgesi için çıkış yapacak ve Wall Street Journal habercisi Takashi Mochizuki'nin twitter'dan paylaştığı mesaja göre oyunun ilk dağıtım sayısı dünya genelinde 10 milyon adetten fazla. 
 
  The Pokemon Company'nin belirttiğine göre de Pokemon Sun & Moon'un dağıtım sayısı Nintendo 3DS oyunları arasında -başlangıç aşamasında- en çok dağıtılan oyun olmayı başarmış bulunuyor. 
 
  Nintendo daha öncesinde Pokemon Sun & Moon ile birlikte iki rekor daha kırmıştı. Bunlardan ilki 3DS üzerinde en çok indirilen demo, ikincisi ise Nintendo tarihinin en çok ön sipariş verilen oyunu rekorlarıydı. Pokemon Sun & Moon, 23 Kasım tarihinde Avrupa'da çıkış yapacak. Oyunun inceleme puanlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PoKéMon Sun & Moon Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 2 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 4 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler