Portal Filmi Üzerindeki Çalışmalar Devam Ediyor

25.05.2021 14:00 Gazali Çetinkaya

 
Kek yalandı ama Portal filmi gerçek.
 
Valve'ın bulmaca platform oyununu baz alan film uyarlaması ilk olarak 2013 yılında duyurulmuştu ve aradan sekiz yıl geçmesine rağmen film hâlâ hayatta.
 
Geçtiğimiz günlerde IGN ile röportaj gerçekleştiren yapımcı J. J. Abrams, Portal filminin Warner Bros.'ta yapımına devam edildiğini açıkladı.
 
J. J. Abrams, senaryonun yazıldığını, çekimlere başlamak için heyecanlı olduklarını ve en sonunda işlerin rayına oturduğunu ifade etti. J. J. Abrams, filmin çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve süper eğlenceli olacağını düşünüyor.
 
Ayrıca Eylül 2016 itibarıyla J. J. Abrams'ın prodüksiyon şirketi Bad Robot tarafından yapıldığı duyurulan Half-Life filmi için J. J. Abrams, projeye şu anda aktif olarak dahil olmadıklarını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 8 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler