Portal, Nvidia Shield İçin Android'e Geliyor

25.03.2014 20:51 Samet Konuksal


    Android tabanlı el konsolu Shield ile birlikte çok da fazla ilgi toplayamayan Nvidia, PC üzerindeki yapımcılarla anlaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Türk yapımı Mount & Blade: Warband'ın Nvidia Shield'e geleceğini duyuran firma, bu kez Valve ile anlaşma sağladı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Valve'ın bulmaca odaklı oyunu Portal, önümüzdeki dönemde Nvidia Shield için Android'e çıkacak. Oyun Android'e gelecek olsa da, Nvidia Shield'e özel olarak oynanabilecek. Hâli hazırda 100 üzerinden 90'lık Metacritic ortalamasıyla oyun dünyasının önemli yapımları arasında yerini alan Portal ve Nvidia Shield adına Valve'dan Doug Lombardi, "Nvidia, Shield ile birlikte gerçekten eşsiz ve güçlü bir ürün ortaya koydu. Daha önce de güçlü ilişkilerde bulunduğumuz bir firma olarak, Shield'i Portal ile destekleyeceğiz." açıklamasını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler