PowerWash Simulator için Back to the Future İş Birliği Paketi Geliyor

02.09.2023 13:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix Collective ve geliştirici FuturLab, simülasyon yıkama oyunu PowerWash Simulator için yeni bir ek paketin geleceğini duyurdu. Back to the Future iş birliği kapsamında oyuna dahil edilecek bu paket 2023 yılı içerisinde 7,99 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek.
 
Paket bizlere neler sunuyor?
 
 
 
Back to the Future adlı ek paketle beraber oyunculara yeni içeriklerin sunulması bekleniyor. FuturLab CEO'su Kirsty Rigden bir basın açıklamasında paket hakkında şunları aktarıyor: "Back to the Future iş birliğimiz ile rüya gibi içeriği sizlere sunmayı hedefliyoruz. Bu yeni pakette oyuncuları beklenmedik bir yer, geçmiş, gelecek ve bugün bekliyor."
 
Yeni Back to the Future paketinde oyuncular, zamanda geriye yolculuk edebiliyor. Ek olarak Universal Pictures ve Amblin Entertainment'ın Back to the Future serisinden ilham alan ikonik film setleri ve Doc Brown'ın minibüsü de dahil olmak üzere birçok dekor yer alıyor. Zaman Makinesi, Hill Valley Saat Kulesi, Holomax Tiyatrosu ve Doc's Time Train gibi oyun içi başarımlarda oyuna dahil oluyor.
 
PowerWash Simulator şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için mevcut.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PowerWash Simulator Platformlar: PC Geliştirici: Futurlab Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler