PowerWash Simulator ile Warhammer 40,000 iş birliği duyuruldu

28.05.2023 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix Collective ve geliştirici FuturLab, Games Workshop tarafından oyunculara sunulan Warhammer 40,000 serisi ile PowerWash Simulator için bir iş birliği yaptıklarını duyurdu. Temizleme ve yıkama simülasyonu PowerWash Simulator oyununda bu iş birliği sayesinde Warhammer 40,000 temalı içerikler yer alacak.
 
Kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı
 
 
 
İş birliği kapsamında simülasyon oyunu içerisinde Warhammer 40,000 evreninden aşina olduğumuz yapılar karşımıza çıkacak. Şu anda hangi içeriklerin sunulacağı konusunda herhangi bir detay bulunmasa da yakında daha fazla bilginin sunulmasını bekliyoruz.
 
Şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut olan PowerWash Simulator oyununda yüksek basınçlı su ile etrafı temizleyebiliyoruz. Oyun için şu ana kadar birçok farklı oyunla iş birliği yapıldı ve oyuna dahil edildi.
 
Daha önce iş birliği yapılan oyunlar arasında Final Fantasy VII (Midgar paketi) ve Tomb Raider (Croft malikanesi) yer alıyor.
 
İşte tanıtım fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PowerWash Simulator Platformlar: PC Geliştirici: Futurlab Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 16 Dk önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 57 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler