PowerWash Simulator için Ücretsiz DLC Geliyor: FF VII Midgar Paketi

16.02.2023 13:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix Collective ve geliştirici FuturLab tarafından oyunculara sunulan temizlik temalı simülasyon oyunu PowerWash Simulator için Final Fantasy VII temalı ücretsiz indirilebilir içerik "Midgar Special Pack" duyuruldu. Bu yeni ek paket 2 Mart'ta tüm platformlarda çıkış yapacak.
 
Final Fantasy VII ekibiyle iş birliği yapıldı
 
 
 
Geliştirici ekip FuturLab, Midgar şehrini PowerWash Simulator'a getirmek için Final Fantasy VII ekibiyle iş birliği yaptığını açıkladı. Midgar topraklarının bu oyun içinde yer alması FF oyuncularını belki de heyecanlandırabilir. Daha önce bu oyuna Tomb Raider içeriği dahil edilmişti. Bu kapsamda  Croft malikanesi oyunculara sunuldu.
 
Çeşitli iş birlikleriyle içeriğini genişletmeye çalışan PowerWash Simulator, oyunculara rahatlatıcı ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Bu oyunda biz oyunculara olarak bir temizlik görevi rolünü üstleniyor ve kirli kalan tüm kısımları elimizdeki basınçlı su ile temizlemeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde herhangi aksiyon ve dövüş unsuru bulunmuyor. Dolayısıyla arkanıza yaslanarak rahat bir şekilde bu oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
PowerWash Simulator şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve  Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için mevcut. Oyun Steam'de 200,00 TL'den satışta.
 
Paketten görseller 
 
  
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PowerWash Simulator Platformlar: PC Geliştirici: Futurlab Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler