Prens'in Üç Sürümünden Yeni Video

14.05.2010 02:25 Ersin Kılıç


 
     Yılların eskitemediği kahramanlarımızdan biri olan Prens'in yeni macerası Prince of Persia : The Forgotten Sands için üç yeni video yayınlandı.
 
     Oyunun üç versiyonuna ait videolar yayınlandı. Bu versiyonlar ise PSP için çıkacak olan ve klasik Prens görünümüne sahip olan oyun, Wii için özel olarak hazırlanan ve kaçış sahneleri ile dikkat çeken sürüm ve son olarakta PC, PS3, Xbox 360 için çıkacak olan ana sürüme ait yeni videolar geldi.
 
     PSP ve Wii versiyonunda tanıtım videoları yayınlanırken PC, PS3 ve Xbox 360 için yayınlanan versiyonda ise oyunda sahip olacağımız bazı güçlere yer verilmiş. Bu güçler arasında ise sıvıları katılaştıran Solidify Water, havada sıçramalar yapmamızı sağlayan Wind Dash ve daha önce varolan yapıtları tekrar kullanmamızı sağlayan Earth Memory Recall gibi özellikler bulunuyor.
 
      Oyunun yeni videolarını aşağıdaki linklere tıklayarak izleyebilirsiniz.
 
PSP versiyonu
Nintendo Wii versiyonu 
PC, PS3 ve Xbox 360 versiyonu 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia : The Forgotten Sands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler