Prince of Persia: The Lost Crown Hikaye Fragmanı

10.12.2023 21:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montpellier, yandan görünümlü aksiyon platform oyunu Prince of Persia: The Lost Crown için hikaye fragmanını yayınladı. Ayrıca 11 Ocak 2024 tarihinde bir demo sürümünün yayınlanacağını duyurdu.
 
Seride yer alan zaman güçleri ve hikaye parçaları yer alıyor 
 
 
 
Pers dünyasında geçen bu platform aksiyon macera oyunu içerisinde akrobatik hareketlerle beraber savaş yeteneklerimizi sergileyebiliyor ve aynı zamanda bunlar üzerinde ustalaşmaya çalışıyoruz. Eşsiz kabiliyetlerimizle beraber zaman güçlerini ele alabileceğimiz yapım içerisinde yeni becerilerin ve yeteneklerin kilitlerini açabiliyor ve kılıç üzerinde destansı hareketler sergilemeye çalışıyoruz.

Oyun içerisinde seriden aşina olduğumuz bölgeler ve düşmanlar bizlere sunuluyor. Aynı zamanda arka planda yer alan hikayede de elbette ilgi çekici kısımlar bulunuyor. Sargon olarak yer aldığımız yapım içerisinde uzay ve zamanı dilediğimiz gibi kontrol edebileceğimiz bir karakteri elimize alıyor ve sipariş vererek Warrior Within kıyafetine sahip olabiliyoruz.
 
Prince of Persia: The Lost Crown,  18 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için piyasaya sürülecek. 
 
Hikaye fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia Trilogy Platformlar: PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler