Prince of Persia: The Two Thrones için kamera sorunlarını düzelten mod yayınlandı

04.06.2023 12:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Dawid Freeman', Prince of Persia: The Two Thrones için yeni ve resmi olmayan bir mod yayınladı. Bu mod oyunda bulunan kamera bakış açısı sorunlarını düzeltiyor ve daha stabil bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.
 
Fan yapımı mod ile beraber kamera sorunları ortadan kaldırılıyor
 
 
 
Bu resmi olmayan mod, sabit kamera açılarında ve hareket halindeki kamera görüntüsünde can sıkıcı merkezlenme durumunu ortadan kaldırıyor. Mod ayrıca çapraz açılı kamera desteğini de bünyesinde barındırıyor ve fare ile kamerayı hareket ettirirken ve etrafı görmek isterken daha sağlıklı bir oyun deneyimini bizlere aktarıyor.
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Prince of Persia: The Two Thrones, 2005 yılında piyasaya sürüldü. Eski bir yapım olan oyunu yeniden oynamak isterseniz bu moda bir göz atmak isteyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan bu moda aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
The Unofficial Patch
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia Trilogy Platformlar: PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler