Prince of Persia: The Two Thrones da PSN'de

Prensimizin zorlu macerasının 3. bölümü de oldukça başarılıydı
22.12.2010 10:06 Alkan Adakaner


    Prince of Persia'nın önceki nesilde büyük başarı yakalayan oyunları Playstation Network'ü ziyaret etmeye başlamıştı. Daha önce Prince of Persia ve Prince of Persia: The Warrior Within'i HD olarak görme şansı yakalamıştık. Şimdi üçlemenin yeni oyunu da PSN'de.

    Önceki nesildeki oyunların üçüncüsü olan Prince of Persia: The Two Thrones da HD olarak Playstation Network'te yer alıyor. Görsel ve içerik olarak önceki nesilden pek farkı olmayan oyunun HD ve 3D desteği sunduğunu belirtelim.
 
      Prince of Persia: Trilogy kapsamında satılan oyunların 14.99 dolar olduğunu da hatırlatalım. Amerika PSN hesabı olanlar oyunu indirebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince of Persia Trilogy Platformlar: PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler