Profesyonel Futbolcu Mesleği Bırakıp eSporcu Oluyor

01.08.2016 21:58 Gazali Çetinkaya

 
   27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Wendell Lira, Globo eSporte adlı Portekiz sitesiyle yaptığı röportajda profesyonel futbol kariyerini sonlandırıp video oyunlara yöneleceğini paylaştı.
 
   Wendell Lira yaptığı açıklamada kendine ait bir YouTube kanalı açacağını ve eSpora katılacağını söyledi. Bu doğrultuda hayalinin FIFA'da dünya şampiyonluğu yaşamak olduğunu da belirtti. Lira ayrıca bu kararı vermenin bir parçası olarak sürekli tekrar eden sakatlıklar olduğunu da ekledi.
 
   Wendell Lira'yı biraz tanıyacak olursak kendisi 7 Ocak 1989 yılında Goiânia'da dünyaya gelmiştir. Brezilya'nın birçok futbol kulübünde forma giyen oyuncu en son Vila Nova'da boy göstermiştir. Wendell Lira kariyerinde aldığı Puskás ödülü ile tanınır. Yılın en şık golünün seçildiği Puskás ödülünde Wendell Lira, Messi ve Tevez'i geçerek bu ödülü 2015 yılında Goianésia forması giyerken almıştır.
 
   Attığı o gole aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 17 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler