Ps Vita'da Youtube Uygulaması Geliştirildi

Playstation Vita'da youtube uygulaması biraz sorunluydu, o nedenle yeni uygulama kullanıcıları çok memnun edecektir
04.12.2012 11:12 Alkan Adakaner


     Playstation Vita son dönemde yapılan güncellemelerle gerçek bir multimedya cihazına dönüşmeye başladı. 2.0 güncellemesi ile oyunculara mail uygulaması, gelişmiş bir browser da sunan Sony, şimdi de youtube uygulamasına el attı.
 
     Vita'daki yeni Youtube uygulaması sayesinde artık üyelikler ve kanalları rahat bir şekilde yönetebiliyorsunuz, "next/previous" tuşlarının eklenmesiyle kontrol sistemi de daha kullanışlı hale geldi. Bunun yanı sıra altyazılar da rahatça açılıp kapatılabiliyor. Tabi isterseniz videoları sosyal ağlarda da paylaşmanız mümkün.
 
     Bu arada Playstation Vita için 2.01 güncellemesinin çıktığını da hatırlatalım. Bu güncelleme ise Playstation Plus sahiplerinin oyunlarının kayıt dosyalarını online olarak saklamaktaki sorunlarını gideriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler