Psychonauts 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

13.06.2021 23:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Doublefine Productions, Psychonauts 2'nin 25 Ağustos'ta Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun hakkında
 
Benzersiz yetenekleri ve gizemli komploları bir araya getiren Psychonauts 2, sinematik stil ve çok sayıda özelleştirilebilir psişik gücün yer aldığı bir platform macera oyunudur.
 
Grim Fandango, Brütal Legend ve Broken Age gibi oyunların efsanevi tasarımcısı Tim Schafer tarafından sunulan, mizah ve entrikanın bir arada işlendiği yaratıcı sinematik hikayeyi deneyimleyin.
 
Beyinlerindeki iblislerle savaşmak, gizli anıların kilidini açmak ve geçmiş kötü duygusal hatıraları çözümlemek için Raz'in insanların beyinlerine girme yeteneğini kullanarak benzersiz ortamlar keşfedin.
 
Birbirinden farklı, zorlu ve eğlenceli bir platform deneyiminde akrobatik bir şekilde havaya zıplayın ve yolunuza iplerin üzerinde yürüyerek ve trapezlerden atlayarak devam edin.
 
Nesneleri patlatmak, yakmak veya havaya kaldırmak ya da zamanı yavaşlatarak çevredeki bulmacaları çözmek ve stratejik düşmanlarla savaşmak için güçlü bir dizi psişik güç kullanın.
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Psychonauts 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 2 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 3 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler